.atlas-nav{display:flex;flex-wrap:wrap;gap:8px 18px;margin:10px 0 16px;font-size:13px}.atlas-nav a{text-decoration:none}.map-unit{font-size:12px;display:flex;align-items:center;gap:10px;margin:8px 0}.map-unit select{width:auto;min-height:34px;padding:4px 10px}.boundary-controls{display:flex;gap:8px 16px;flex-wrap:wrap;margin:10px 0;font-size:12px}.boundary-check{display:inline-flex;align-items:center;gap:5px}.boundary-check input{accent-color:#55768d}.boundary-sample{display:inline-block;width:21px;border-top:2px dashed}.biogeography-note{font-size:11px;color:#657b8a;margin:6px 0 12px}.boundary-explanation{font-size:12px}.boundary-explanation li{margin:5px 0}.region-overview{margin:22px 0}.region-overview h2{font-size:18px;margin:5px 0 12px}.main-region-grid{display:grid;grid-template-columns:repeat(4,minmax(0,1fr));gap:10px}.region-card{display:block;width:100%;text-align:left;border:1px solid #dfE7ec;border-top:4px solid var(--region-color);background:#fff;border-radius:6px;padding:12px;color:#244557;cursor:pointer}.region-card strong{font-size:14px;display:block}.region-card span{font-size:10px;color:#738591;display:block;margin-top:5px}.region-card:hover{background:#f1f7fa}.region-card-grid{display:grid;grid-template-columns:repeat(auto-fit,minmax(160px,1fr));gap:8px}.island-group h3{font-size:13px;margin:15px 0 7px}.region-detail{background:#f4f8fb;padding:16px;border-radius:8px;margin:18px 0;scroll-margin-top:12px}.region-detail h3{font-size:17px;margin:0 0 8px}.region-record-layout{display:grid;grid-template-columns:minmax(220px,.8fr) minmax(0,1.5fr);gap:15px}.region-record-layout:has(#island-zoom[hidden]){grid-template-columns:1fr}#island-zoom h4{font-size:13px;margin:3px 0}.island-zoom-map svg{display:block;width:100%;height:auto;max-height:280px}.island-zoom-note{font-size:10px;color:#7b8d98}.regional-species-grid{display:grid;grid-template-columns:repeat(auto-fit,minmax(190px,1fr));gap:8px}.regional-species{text-align:left;padding:11px;border:1px solid #dce5eb;border-radius:6px;background:#fff;color:#244557;cursor:pointer;font:inherit}.regional-species strong,.regional-species i,.regional-species small{display:block}.regional-species strong{font-size:13px}.regional-species span{font-size:10px;color:#5c7a8f}.regional-species i{font-size:11px;color:#426c83}.regional-species small{font-size:10px;color:#738491}.regional-species.introduced{border-color:#e2a56e;background:#fff7ed}.regional-species.introduced span{color:#a85116}.island-marker{cursor:pointer}.species-index{margin:22px 0;padding:12px 0;border-top:1px solid #e5ecf1;border-bottom:1px solid #e5ecf1}.species-index>summary{font-size:18px;font-weight:600}.index-tools{display:flex;align-items:end;gap:20px;flex-wrap:wrap;margin:12px 0}.index-tools label{font-size:12px;width:min(420px,100%)}.index-tools input{display:block;width:100%;font:inherit;font-size:14px;padding:9px 12px;border:1px solid #d9e2e8;border-radius:7px;min-height:40px}.index-count{font-size:12px;color:#708591}.index-family h3{font-size:14px;margin:18px 0 10px}.taxon-index-grid{display:grid;grid-template-columns:repeat(auto-fit,minmax(250px,1fr));gap:9px}.taxon-index-card{display:flex;align-items:center;gap:11px;padding:10px;border:1px solid #dce6ec;border-radius:7px;background:#fff;text-align:left;color:#234559;cursor:pointer;font:inherit;min-width:0}.taxon-index-card:hover{background:#edf5fb}.taxon-index-card img{width:76px;height:73px;object-fit:contain;flex:none;background:#f8fafb}.taxon-index-info{min-width:0}.taxon-index-info strong{display:block;font-size:13px}.taxon-index-info i{display:block;font-family:Georgia,serif;font-size:12px;overflow-wrap:anywhere}.taxon-index-info small{display:block;font-size:10px;color:#748995}.scientific-name{font:italic 21px Georgia,serif;color:#48697e;margin:0 0 9px}.taxonomy-trail{display:flex;flex-wrap:wrap;gap:5px;margin:8px 0}.taxonomy-step{font-size:12px;background:#e7f0f5;padding:3px 10px;border-radius:20px}.taxon-rank,.taxonomy-note{font-size:11px;color:#6a7f8c;margin:5px 0}.species-island-section{padding:10px 0;margin:12px 0}.species-island-section h3{font-size:14px;margin:5px 0}.species-island-links{display:flex;gap:6px;flex-wrap:wrap}.species-island-link{font:inherit;font-size:11px;border:1px solid #cde1e7;border-radius:18px;background:#eff8f6;padding:6px 10px;color:#2e6a67;cursor:pointer}.pref-control[hidden],.region-control[hidden]{display:none}@media(max-width:650px){.main-region-grid{grid-template-columns:repeat(2,minmax(0,1fr))}.region-record-layout{grid-template-columns:1fr}.atlas-nav{gap:8px 14px}.region-card-grid{grid-template-columns:repeat(2,minmax(0,1fr))}.taxon-index-grid{grid-template-columns:1fr}.region-detail{padding:12px}.scientific-name{font-size:18px}.regional-species-grid{grid-template-columns:1fr}}
